Salata de boeuf

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2013 | 4977 vizualizari

 

am facut salata de ziua mea...

 

INGREDIENTE

  • cartofi(1/2kg)
  • 3 morcovi potriviti
  • mazare congelata (cam un pumn)
  • 2 bucati telina
  • 3 castraveti murati
  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite mustar
  • ulei
  • 1 galbenus crud
  • 1 galbenus fiert tare
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Curatam cartofii, morcovii, pastarnacul, le taiem marunt si le punem la fiert cu pulpele si mazarea in apa cu sare, vegeta si piper pana se inmoaie bine legumele si carnea. Le scoatem intr-o sita si le lasam la scurs si sa se raceasca.


Preparam maioneza din galbenusul fiert maruntit,galbenusul crud,mustar,sare,piper si ulei.La sfarsit adaugam putina zeama de lamaie.


Pulpele de pui le dezosam si le taiem marunt.


Castravetii murati ii taiem marunt.


Punem intr-un bol legumele,carnea si castraveti in care incorporam treptat maioneza si amestecam usor.


Lasam cateva ore la rece.


Ornam dupa gust.

 

TIPS-URI

1

putem pune si sunca presata taiata cubulete in compozitie si gogosari murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

abstract01 1

18.12.2013, 17:03

Ubulika 1

28.01.2014, 11:31

ce frumoase le-ai facut

simonacallas 1

08.03.2014, 06:43

Foarte frumoasa prezentare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Terina din salata de boeuf