Rosii umplute cu branza

de katty in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2015 | 1358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 rosii medii
  • 150 gr branza dulce
  • 100 gr branza sarata
  • 150 gr sunculita taraneasca
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval afumat
  • sare
  • piper macinat
  • busuioc uscat
  • unt pentru vas
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu branza:

Spalati rosiile, taiati-le un capacel mic, apoi cu o lingurita scoateti cu grija tot mijlocul. Lasati rosiile cu gura in jos sa se scurga pana faceti compozitia.


Amestecati branza dulce cu branza sarata rasa, sunculita taraneasca taiata cubulete, sare, piper, busuioc, oua si omogenizati


Umpleti rosiile, puneti-le intr-un vas uns cu unt, radeti deasupra cascaval afumat si dati la cuptor pana se rumenesc.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

19.02.2015, 12:32

Andra_Constantinescu 1

19.02.2015, 18:34

Rocsi 1

19.02.2015, 21:45

Faina reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza