Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verde

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2021 | 3985 vizualizari

 

Fetelor mele le plac foarte mult waffele. Se pregătesc ușor, din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Pot fi dulci sau sărate. Se pot servi atât calde cât și reci. Eu am pregătit unele sărate cu ingredientele pe care le aveam prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 200 g iaurt
  • 50 g unt
  • 160 g făină
  • ½ linguriță praf de copt
  • 50g cașcaval
  • 2 fire ceapă verde
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verde:

Topești untul.
Bați ouăle, adaugi iaurtul și omogenizezi. Adaugi untul topit și răcorit peste amestecul de ouă, amestecând încontinuu. 
Adaugi făina cernută cu praful de copt și amesteci până obții un aluat gros. În funcție de cât de lichid este iaurtul, e posibil să fie nevoie de mai multă sau mai puțină făină.

Adaugi cașcavalul ras și ceapa tocată rondele și omogenizezi.
Încălzești aparatul de waffe. Torni câte 3 linguri de aluat în fiecare placă. Închizi aparatul și coci waffele până când se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in aluat