Ciuperci in aluat

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2013 | 1365 vizualizari

 

Am avut ciuperci ramase de la un alt preparat si nu stiam ce sa fac cu ele ! Iata ce am pregatit .............

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci de dimensiuni diferite
  • felii de sunca acelasi numar
  • 12 felii de cascaval dar pe dimensiunea ciupercilor nu prea mari
  • aluat de taietei de casa(1 ou,50ml apa,1 lingurita otet,sare si faina)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in aluat:

Ciupercile spalate se lasa la scurs intr-o sita.Se prepara aluatul numai ca eu am adaugat la acest aluat drojdie ca sa le pot coace in cuptor si nu altfel preparat.


Pentru fiecare ciuperca am luat din aluat dimensiunea unei nuci pe care am intins-o cu sucitorul dupa care pe mijloc am asezat sunca apoi ciuperca si peste ea cascavalul


Am tinut in tot acest timp aluatul cu compozitia in mana si am adus toate capetele aluatului catre mijloc.


Am pus fiecare ciuperca infasurata astfel in tava tapetata cu hartie de copt lasandu-le sa se dospeasca putin.


Intr-un castronel am batut cu furculita un ou si am uns din belsug fiecare gramajoara.


Se da la cuptor pana se rumenesc.Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.07.2013, 22:42

Ce faine

Lau 1

18.07.2013, 22:52

muffin_lover 1

02.08.2013, 22:49

Yum, yum!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta impletita cu urda