Omuleti de zapada

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2009 | 4651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • Pt umplutura:
  • 100 gr brinza telemea rasa
  • 25 gr unt
  • 2 fire ceapa verde
  • marar
  • piper
  • sare
  • 4-5 masline de ornat
  • 1/4 ardei gras rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omuleti de zapada:

Se fierb ouale tari. Se taie la la baza si se scoate galbenusul. Se mixeaza umplutura din ingredientele de mai sus, apoi se pune aceasta in locul galbenusului.


Se taie ouale in partea ascutita pentru a se face capul omuletului de zapada. Se pun ochii din masline, nasul din gogosar rosu si palarioara tot din masline.


Maturica se face din marar verde sau patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Din aceeasi umplutura se pot face si ciupercute, doar ca in locul capului omuletului punem jumatati de rosie, curatate in interior

Daca ti-a placut reteta noastra "Omuleti de zapada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Teo 1

27.12.2009, 20:48

ce frumos te-ai jucat ,arta,adevarata

Bunica 1

29.12.2009, 21:00

Ce multa rabdare au bunicutele ! Foarte frumoase ! Pentru o masa festiva platoul este super decorat

valentinalaur 1

31.12.2009, 10:22

bravo!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Coffe Chocolate
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada pentru mic dejun