Placinta cu branza

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 1694 vizualizari

 

simpla şi foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de placinta(foi yufka;sunt foile foarte subtiri care se folesesc ın general la baclava);
  • 200 gr.branza (dupa preferinta);
  • 1 pahar lapte;
  • 2 oua;
  • 1/2 leg.patrunjel;
  • ulei de masline;
  • susan;
  • mac;
  • sare(dupa gust);
  • 200 ml.apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Se prepara un sos din lapte ,1 ou,şi ulei(eu am pus ulei dupa ochi).


Se unge o tava cu ulei de masline ;se aşeaza prima foaie,se unge cu sos şi se pune branza amestecata cu patrunjel. Repetam operatia pana la ultima foaie;


In sosul ramas mai adaugam un ou. Cu acest sos ungem ultima foaie; peste punem apa minerala ; taiem ın ce forme dorim şi adaugam susanul şi macul.


Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 175 de grade pana se rumeneşte

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

kukibella 1

30.04.2012, 12:34

multumesc ptr.aprecieri..

Cris2711 1

05.05.2012, 00:34

La multi ani Kuki scump

deyutzky 1

05.05.2012, 00:35

La multi ani!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu masline (reteta video)