Salata de telina cu sunca si Miez de lapte

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2013 | 1897 vizualizari

 

Cu Miez de lapte poti face preparate spectaculoase, usor de pregatit si foarte sanatoase(contine calciu si fosfor).
Branzica e usoara ca un norisor, foarte fina si poti face cu ea aperitive gustoase si...frumos aranjate.
Asa ca, eu am folosit-o intr-o salata, ce noua ne place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 telina mare( eu am avut-o la borcan)
  • 100 g sunca Praga
  • 75 g branzica Miez de lapte
  • 100 ml iaurt
  • 1 galbenus
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 2-3 catei usturoi
  • 3-4 fire frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de telina cu sunca si Miez de lapte:

Prima data praparam sosul care va omogeniza amestecul, facut din galbenusul amestecat cu mustarul si iaurtul adaugat putin cate putin.Amestecam sa se omogenizeze , condimentam si adaugam usturoiul presat si patrunjelul verde tocat marunt.


Telina curatata se taie bastonase marunte sau se rade pe razatoare.Eu am cumparat-o gata taiata, la borcan.


Taiem cubulete mici sunca si branzica Miez de lapte.


Amestecam toate ingredientele cu sosul dinainte pregatit sa se omogenizeze compozitia.Asezonam daca mai este cazul, apoi asezam salata intr-un bol si o ornam dupa preferinta.



Pofta mare sa aveti !

 

TIPS-URI

1

O salata foarte gustoasa si usoara ca si branzica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de telina cu sunca si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

deyutzky 1

19.04.2013, 20:16

Rocsi 1

19.04.2013, 20:24

Bunaaaa

diana_k 1

22.04.2013, 11:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen