Flan de spanac

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2013 | 3373 vizualizari

 

Cred ca e ultima recolta de spanac,am gasit pe piata,am luat mai mult, am pus si la congelator si am facut si aceasta tarta delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 400g spanac
  • 6oua
  • 200ml smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flan de spanac:

Intr-un castron batem bine 2oua,adaugam smantana,spanacul bine spalat,oparit,bine scurs si taiat marunt,sare,piper;rasturnam in forma de tarta sau un vas termorezistent uns cu unt sau chiar vase mici,deasupra spargem restul de oua si dam la cuptor 30min.

Servim flanul cald cu putin parmezan deasupra(optional).

TIPS-URI

1

daca aveti oua de prepelita de pus deasupra,sunt mai sanatoase

2

pentru un gust mai deosebit,puteti adauga 1catel de usturoi bine pisat in compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Flan de spanac" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

2141 puncte

RODIMUR

1059 puncte

oanapl

1006 puncte

 Merisor

1000 puncte

mihaelar63

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada in aluat de foietaj cu spanac