Chiftelute coapte in cuptor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2012 | 12276 vizualizari

 

Asa am facut chiftelutele pentru gratinul de spanac.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata( eu am avut carne de curcan, vita si porc)
  • 1-2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 felii de paine muiate in apa si apoi stoarse( pesmet)
  • 1 cartof
  • sare 
  • piper
  • verdeata 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute coapte in cuptor:

Carnea tocata se mai da o data prin masina de tocat carnea, cu care macinam si ceapa, cartoful, piinea si verdeata. Daca doriti puteti adauga si usturoi .

Se amesteca bine toata compozitia si se condimenteaza.Adaugam ouale crude si mai amestecam o data.

Cu ajutorul unei linguri se formeaza chiftelutele care le rotunjim in palma unsa cu putin ulei.Punem chiftelutele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca.Dupa ce s-au rumenit pe o parte le intoarcem si le lasam sa faca crusta si pe cealalta parte.

Sunt mult mai sanatoase decit cele prajite in ulei...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute coapte in cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

oana_pisicutza16 1

20.02.2012, 00:48

Delicioase si sanatoase

Aurelia 07_07 1

20.02.2012, 07:43

tare as vrea si eu

Geanina87 1

10.03.2012, 20:42

arata foarte bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor