Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Asa am facut chiftelutele pentru gratinul de spanac.....
Carnea tocata se mai da o data prin masina de tocat carnea, cu care macinam si ceapa, cartoful, piinea si verdeata. Daca doriti puteti adauga si usturoi .
Se amesteca bine toata compozitia si se condimenteaza.Adaugam ouale crude si mai amestecam o data.
Cu ajutorul unei linguri se formeaza chiftelutele care le rotunjim in palma unsa cu putin ulei.Punem chiftelutele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca.Dupa ce s-au rumenit pe o parte le intoarcem si le lasam sa faca crusta si pe cealalta parte.
Sunt mult mai sanatoase decit cele prajite in ulei...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult