Aperitive cu ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2013 | 3368 vizualizari

COMENTARII (17)

alilianaa 1

09.06.2013, 07:05

foarte bune!

Ina 1

09.06.2013, 07:32

Imi plac!

mirela0911 1

09.06.2013, 08:02

tare bune!

Dya Daniela Andrei 1

09.06.2013, 08:06

Ce bune!!!! Imi plac mai ales ca au ciuperci!

Anett 1

09.06.2013, 09:41

super!

Patricia Iordache 1

09.06.2013, 09:48

Tare bune!

MotanLaOale 1

09.06.2013, 10:14

Geanina87 1

09.06.2013, 10:55

foarte bune

_Alina_ 1

09.06.2013, 11:17

Angelina_Elena 1

09.06.2013, 11:51

Rocsi 1

09.06.2013, 12:34

diaconta 1

09.06.2013, 13:33

imi plac astfel de aperitive

Sim0na 1

10.06.2013, 14:42

bune

alba_zori 1

10.06.2013, 19:59

frumusele vecinuta mea,si eu am facut ceva asemanator,te pup

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:07

Interesant

navidad_2017 1

31.12.2017, 01:52

Foarte, foarte bune! Am folosit ciupercute gen "champignon de Paris" gata fierte (din conserva) si in loc de branza de burduf (nu avem ) un amestec de Stilton, parmezan si Philadelphia, iar pasta de rosii am codimentat-o cu putin chili si oregano... Erau prevazute ptr petrecerea de Revelion, dar cam 1/2 s-au mancat deja... deci maine vor fi refacute! Mutumim ptr reteta! Si "La multi ani ptr 2018!"

navidad_2017 1

07.02.2018, 20:55

Dupa succesul pe care le-au avut de Revelion (le-am facut atunci de 2 ori in 4 zile!), am preluat ideea pentru un bufet rece de proportii; de data aceasta am facut o parte numai cu ciupercute (la baza crema de branza cu verdeturi si presarate cu parmezan) si o parte numai cu masline (la baza Ajvar si "capacite" cu o felioara de branza Raclette). Au fost peste 100 de bucati, care au disparut rapid! (conform "gurilor rele", s-ar fi "spurcat" la ele si "vegani" convinsi ) Multumim inca o data ptr idee!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulețe aperitiv