Aperitive cu ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2013 | 1218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 250 gr ciuperci (calite in ulei)
  • 100 gr masline
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 100 gr. branza ade burduf
  • parmezan ras
  • sare si piper dupa gust

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu ciuperci:

Curatam, spalam, condimentam si calim ciupercile in putin ulei pana isi lasa apa si se inmoaie.


Taiem aluatul foietaj cu pintenul, il asezam in formele de briose.


Ungem cu pasta de rosii, asezam in fiecare forma cate o ciupercuta, deasupra punem branza de burduf, cate o maslina iar la final presaram parmezan.


Se dau formele la copt pana cresc si devin aurii. (cuptor preincalzit; 180 grade, cca 15 min.)


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:07

Interesant

navidad_2017 1

31.12.2017, 01:52

Foarte, foarte bune! Am folosit ciupercute gen "champignon de Paris" gata fierte (din conserva) si in loc de branza de burduf (nu avem ) un amestec de Stilton, parmezan si Philadelphia, iar pasta de rosii am codimentat-o cu putin chili si oregano... Erau prevazute ptr petrecerea de Revelion, dar cam 1/2 s-au mancat deja... deci maine vor fi refacute! Mutumim ptr reteta! Si "La multi ani ptr 2018!"

navidad_2017 1

07.02.2018, 20:55

Dupa succesul pe care le-au avut de Revelion (le-am facut atunci de 2 ori in 4 zile!), am preluat ideea pentru un bufet rece de proportii; de data aceasta am facut o parte numai cu ciupercute (la baza crema de branza cu verdeturi si presarate cu parmezan) si o parte numai cu masline (la baza Ajvar si "capacite" cu o felioara de branza Raclette). Au fost peste 100 de bucati, care au disparut rapid! (conform "gurilor rele", s-ar fi "spurcat" la ele si "vegani" convinsi ) Multumim inca o data ptr idee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata