Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2017 | 3961 vizualizari

 

Astazi te invat sa-ti pregatesti un snack de weekend, perfect pentru zilele in care nu vrei sa te stresezi gatind. Simplu si gustos, asa cum ar trebui sa fie toate preparatele de acest gen.
Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 120 g crema de branza
  • 150 g mozzarella gourmet data pe razatoare
  • 200 g spanac decongelat si scurs
  • 100 g ciuperci
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de usturoi granulat
  • 1 salota
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 9 bete de chives sau putina ceapa verde
  • ¼ legatura de patrunjel proaspat, tocat
  • putin ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella:

Taie salota si ciupercile cubulete mici si apoi soteaza-le in uleiul de masline;

Adauga apoi si spanacul si potriveste de sare si piper;

Odata gatit, lasa totul la scurs intr-o sita;

Cand compozitia din tigaie s-a racit, pune-o intr-un castron incapator;

Peste aceasta pune crema de branza, mozzarella, boia dulce, usturoi granulat, sare si piper. Amesteca totul bine.

Taie bagheta felii mai mari, scoate-le miezul si umple interiorul cu compozitia de spanac.

Odata umplute, taie-le rondele mai mici si asaza-le intr-o tava cu hartie de copt.

Toaca apoi patrunjelul marunt.

Zdrobeste usturoiul intr-un mojar.

Topeste untul pe foc si adauga peste acesta patrunjelul si usturoiul zdrobit.

Unge feliile de paine si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru 10-15 min.

Scoate painea din cuptor, toaca firicelele de chives si presara pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

miki_a 1

07.07.2017, 13:19

Cu atâtea bunătăți gătite acolo la voi, nici nu știu la ce să mă opresc, pentru ce să optez prima dată..... ! Felicitări pentru toate rețetele minunate împărtășite cu noi!

AlexTeacher 1

07.07.2017, 13:43

Ma bucur ca va plac si m-as bucura si mai mult sa stiu ca va sunt de folos!

Xandrinne 1

08.08.2017, 00:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

RETETA RECOMANDATA
Clatite la cuptor cu spanac si branza