Aperitive cu crema de branza si somon

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2010 | 9312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • telemea
  • 1 lingura smantana
  • castravete
  • rosii
  • cateva felii de paine
  • gogosar
  • piper
  • file de somon afumat
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu crema de branza si somon:

Se piseaza telemeaua cu o furculita,se adauga smantana,piper,marar si se amesteca.Se taie gogosarul,putin file de somon marunt si se adauga in crema de branza.Se scobesc rosiile,castravete il taiem felii mai groase,si in mijloc il scobim putin.Miezul ce ramane il taiem marunt si il punem in branza.Feliile de paine se pun in aparatul de paine .


1)Se ung feliile de paine cu crema de branza,se adauga o fasie de somon afumat.

2)Se umplu rosiile cu crema de branza.

3)Se pune branza pe feliile de castraveti si se decoreaza cu somon afumat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu crema de branza si somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mimmi 1

01.10.2010, 19:59

Multumesc! Arata bine si crema are un gust grozav!

Laly 1

01.10.2010, 23:52

Foarte frumos

nadina73 1

02.10.2010, 02:19

super 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tian cu dovlecei si rosii