Aperitive cu crema de branza si somon

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2010 | 10106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • telemea
  • 1 lingura smantana
  • castravete
  • rosii
  • cateva felii de paine
  • gogosar
  • piper
  • file de somon afumat
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu crema de branza si somon:

Se piseaza telemeaua cu o furculita,se adauga smantana,piper,marar si se amesteca.Se taie gogosarul,putin file de somon marunt si se adauga in crema de branza.Se scobesc rosiile,castravete il taiem felii mai groase,si in mijloc il scobim putin.Miezul ce ramane il taiem marunt si il punem in branza.Feliile de paine se pun in aparatul de paine .


1)Se ung feliile de paine cu crema de branza,se adauga o fasie de somon afumat.

2)Se umplu rosiile cu crema de branza.

3)Se pune branza pe feliile de castraveti si se decoreaza cu somon afumat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu crema de branza si somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Laly 1

01.10.2010, 23:52

Foarte frumos

nadina73 1

02.10.2010, 02:19

super 5f

Ancutsa 1

12.01.2018, 14:02

Foarte bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Duchesse