Aperitive in foietaj

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 9189 vizualizari

COMENTARII (68)

Panacris 1

11.02.2012, 18:58

Super simpla reteta!

Cris2711 1

11.02.2012, 19:00

Cris inca nu reusesc sa o introduc,mersi de aprecieri modul de preparare si ingredientele nu le pot salva

Cris2711 1

11.02.2012, 19:28

Este a doua reteta unde am greutati sa introduc modul de preparare si ingredientele.
Deci,o scriu aici:
550gr. aluat de foietaj
100 gr. Feta
100 gr. Somon afumat(felii cat mai subtiri)
100 gr. varza alba
2 oua
sare
piper
marar
cimbru
branza rasa
ceapa rosie

Mod de preparare:

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade .

Aluatul de foietaj se ia doar cu 5 minunte de la frigider,inainte de preparare.

Prima umplutura:
Feta,50 gr. somon afumat, 1 ou,mara,sare,piper si branza rasa se amesteca bine si se pun in foietajul taiat dupa dorinta,in prealabil.

A doua umplutura:
Se caleste foarte usor cepa rosie cu varza alba si somonul afumat(restul de 50 de grame),se adauga cimbru,sare,piper.

Se ung aluaturile cu ou ,apoi se adauga la cuptor.
Se lasa 20 de minute.
Se servesc calde.
Sunt foarte bune

danakarin 1

11.02.2012, 19:30

foarte bune si usor de facut !!

Cris2711 1

11.02.2012, 19:36

Dana asa este draga mea,foarte simplu de pregatit dar foarte,foarte bune

Miha 1

11.02.2012, 19:39

S-a rezolvat!

Cris2711 1

11.02.2012, 19:40

Miha mersi tare mult,cred ca e de vina netul de aici ,stii sambata seara,ar trebui sa incerc noaptea

MotanLaOale 1

11.02.2012, 19:57

bun bun

Cris2711 1

11.02.2012, 19:58

Motanel haideti ca va servesc cu mare drag

MotanLaOale 1

11.02.2012, 20:03

Sincer asi veni, dar mai la vara!

Cris2711 1

11.02.2012, 20:05

te astept la vara si mai fac atunci

Mitinita 1

11.02.2012, 20:27

vreau si eu

RuxyRux 1

11.02.2012, 20:30

Feta...somon...varza alba? M-ai cucerit Cris!!! Super! scoti te rog pentru mine cimbrul daca imi trimiti un saculet?

Cris2711 1

11.02.2012, 20:31

Miti ce crezi ca tie nu iti dau? cu mare drag

Cris2711 1

11.02.2012, 20:32

Ruxy cu cimbrul se rezolva,este doar optional iar cu saculetul ma pun acum pe pregatit

RuxyRux 1

11.02.2012, 20:33

Se poate si vreo cateva petale?

Bya Ralu 1

11.02.2012, 20:34

o bunatate

Cris2711 1

11.02.2012, 20:35

Ruxy

Cris2711 1

11.02.2012, 20:36

Gurita_ta mersi iubita,imi dezvalui prenumele tau?

RuxyRux 1

11.02.2012, 20:36

Ce prompmtitudine!!! Multumeeeeesc Cris!!!! Poate ca mai indulcesc putin iarna asta grea

Cris2711 1

11.02.2012, 20:38

Mi s-a urat si mie de ea,de trei saptamani ger la greu,abia astept primavara cu pomii infloriti,gradinile pline de flori cat mai frumoase,si cate si mai cate

RuxyRux 1

11.02.2012, 20:41

Doamne ce frumos!!! Abia astept sa miros primul ghiocel!

Cris2711 1

11.02.2012, 20:42

primii ghiocei mi-au iesit inainte de a da gerul,acum sunt congelati

RuxyRux 1

11.02.2012, 20:44

Dragutii de ei..offfff

Cris2711 1

11.02.2012, 20:47

se zice ca sunt rezistenti la frig,o sa vad eu cand se dezgheata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si bacon