Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 20391 vizualizari

COMENTARII (23)

Lau 1

27.04.2011, 21:21

ce frumos arata interesanta reteta

Cris2711 1

27.04.2011, 21:23

arata de-a dreptul fantastic

alinutza1983 1

27.04.2011, 21:31

...superbe ousoarele! intr-adevar de impresionat musafirii! Felicitari sotului!

diaconta 1

27.04.2011, 21:48

sa-l mai lasi ca s-a descurcat de minune

mihaelaM 1

27.04.2011, 21:49

ce bine arata si la mine unu

kamy 1

27.04.2011, 21:54

sotului ce faine-s si de efect

Mitinita 1

27.04.2011, 22:04

asa da sot

La Ancuta 1

27.04.2011, 22:46

tare frumoase si migaloase. felicitari sotului

Dana Cristea - pusikmea 1

28.04.2011, 07:22

super!!!!

MotanLaOale 1

28.04.2011, 08:17

felicitari sotului

aziz 1

28.04.2011, 09:33

Rocsi 1

28.04.2011, 10:52

cat de minunate

RuxyRux 1

28.04.2011, 10:57

Wowwwwwwww!!! Asta e ceva de pus in rama....zici ca sunt bibelourile de pe vremuri din sticla

mirela0911 1

28.04.2011, 21:54

Lau, Cris ms

mirela0911 1

28.04.2011, 21:57

Alinutza intr-adevar arata f bine pe masa
Dia, l-as lasa mai des dar nu prea am sanse

mirela0911 1

28.04.2011, 21:58

Mihaela si la tine unu
Kamy mersi mult

mirela0911 1

28.04.2011, 21:59

Miti, Ancuta, pusik va multumesc
Vladimir, Mona mersi

mirela0911 1

28.04.2011, 22:01

Rocsi ms
Ruxy uite ca la asta nu m-am gandit

gaby_duceag 1

30.04.2011, 23:49

eu nu am vazut astea
ce frumoase!!!!

Ligia Bxl 1

02.05.2011, 12:55

bravo sotului,minunate mai sunt

adry88 1

03.06.2011, 15:27

ce superbe felicitari

Vyoleta 1

18.08.2011, 21:10

absolut spectaculoaseee

Xandrinne 1

02.04.2018, 22:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret