Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 20404 vizualizari

 

Intr-una din zilele trecute, vine sotul de la serviciu cu niste hartii si-mi spune:"Uite ce vreau sa fac de Paste!". Iau hartiile, le studiez si-i spun: "Treaba ta, dar le faci singur, ca eu am alta treaba!" Zis si facut. Asa ca este opera sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 3 cani supa de gaina
  • 20 gr gelatina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 conserva boabe de porumb
  • 300 g sunca curcan
  • frunze de patrunjel
  • morcov intreg fiert in supa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua:

Ouale se spala cu apa rece dupa care se sparge varful si cu grija facem o gaura de vreo 2 cm diametru si se goleste continutul lor. Se spala bine interiorul lor dupa care se pun cu spartura in jos pt a se usca bine.

Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa timp de 10 minute. In supa de gaina gata condimentata (pentru supa de taitei) si putin incalzita se pune gelatina inmuiata si se amesteca bine pana se dizolva complet gelatina.

Ardeiul se spala si se taie cubulete, la fel se taie morcovul si sunca, iar porumbul se scurge bine de apa. Se pun ingredientele in cojile de ou dupa bunul plac al fiecaruia, o frunza de patrunjel verde si se toarna supa. Se dau la rece pana a doua zi. Se decojesc cu grija pentru a nu le strica forma.

TIPS-URI

1

In loc de patrunjel se poate folosi si marar.

2

Se poate pune si mazare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (23)

adry88 1

03.06.2011, 15:27

ce superbe felicitari

Vyoleta 1

18.08.2011, 21:10

absolut spectaculoaseee

Xandrinne 1

02.04.2018, 22:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saleuri cu chimen