Aperitive pentru masa de Revelion

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2016 | 2999 vizualizari

 

Am pregatit diverse aperitive pentru masa de Revelion, printre salate, mezeluri si altele. Imi plac ca-s de efect si gustoase, zic eu, ca doar gustul nu se discuta, e al fiecaruia...si vorba aia '' nu poti sa faci nimic in gustul omului''....:)))))))

 

INGREDIENTE

  • Pentru aperitiv cu crema de branza
  • 275 de g aluat foietaj de la Lidl
  • 450 g branza grasa proaspata
  • 120 g unt Pilos 80% grasime
  • 100 g branza de oaie grasa
  • 1 legatura ceapa verde
  • bucatele mici de rosie
  • Pentru aperitiv cu anchoa
  • 65 g foietaj copt (resturi ce mi-au ramas de la aperitivul de sus)
  • 95 g unt Pilos 80% grasime
  • 5-6 bucatele de anchoa ( fiind foarte sarate, nu trebuie sa punem multe)
  • paine neagra
  • masline negre
  • Pentru oua umplute
  • 7 oua fierte
  • 1 si 1/2 cutie pateu scandia de porc
  • 2 linguri maioneza facuta-n casa
  • castraveti si gogosari murati taiati cubulete marunte
  • piper dupa gust
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive pentru masa de Revelion:

Aperitiv cu crema de branza: intindem aluatul foietaj si cu o forma, nu foarte mare, decupam aluatul, coacem foietajul, grija mare ca sa nu le bronzam ( pe unele le-am bronzat ca a sunat telefonul). Scoatem foietajul si-l lasam sa se raceasca si ne apucam de crema de branza. Punem in vasul robotului, branza dulce, branza de oaie, untul moale si mixam bine, la final adaugam ceapa verde si mixam din nou pana obtinem o pasta cremoasa. Aceasta crema obtinuta o punem intr-un posh si pe fiecare bucatica de foitaj, spritam crema de branza, decoram cu rosie taiata cubulete mici.


Aperitiv cu anchoa : In vasul robotului, punem restul de foitaj ramas de la primul aperitiv, adaugam untul moale si anchoa si mixam bine pana obtinem o pasta cremoasa. Decupam din paine neagra floricele, cu ajutorul posh-ului, ornam bucatalele de paine. Deasupra, ornam cu masline negre.


Oua umplute. Fierbem ouale si le lasam sa se raceasca , apoi le curatam si le taiem jumatati, scoatem galbenusurile. Intr-un castron pasam galbenusurile, adaugam pateul si maioneza, presaram piper si adaugam castravetii si gogosarii taiati cubulete mici, omogenizam si umplem jumatatile de ou.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive pentru masa de Revelion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Andra_Constantinescu 1

02.01.2017, 02:31

Imi plac toate!

mihaelar63 1

03.01.2017, 07:38

Sa gustam,zic

miki_a 1

03.01.2017, 19:51

Bune toate! La mulți ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Lalele umplute cu crema de branza