Aperitive pentru masa de Revelion

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2016 | 11245 vizualizari

 

Am pregatit diverse aperitive pentru masa de Revelion, printre salate, mezeluri si altele. Imi plac ca-s de efect si gustoase, zic eu, ca doar gustul nu se discuta, e al fiecaruia...si vorba aia '' nu poti sa faci nimic in gustul omului''....:)))))))

 

INGREDIENTE

  • Pentru aperitiv cu crema de branza
  • 275 de g aluat foietaj de la Lidl
  • 450 g branza grasa proaspata
  • 120 g unt Pilos 80% grasime
  • 100 g branza de oaie grasa
  • 1 legatura ceapa verde
  • bucatele mici de rosie
  • Pentru aperitiv cu anchoa
  • 65 g foietaj copt (resturi ce mi-au ramas de la aperitivul de sus)
  • 95 g unt Pilos 80% grasime
  • 5-6 bucatele de anchoa ( fiind foarte sarate, nu trebuie sa punem multe)
  • paine neagra
  • masline negre
  • Pentru oua umplute
  • 7 oua fierte
  • 1 si 1/2 cutie pateu scandia de porc
  • 2 linguri maioneza facuta-n casa
  • castraveti si gogosari murati taiati cubulete marunte
  • piper dupa gust
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive pentru masa de Revelion:

Aperitiv cu crema de branza: intindem aluatul foietaj si cu o forma, nu foarte mare, decupam aluatul, coacem  foietajul, grija mare ca sa nu le bronzam ( pe unele le-am bronzat ca a sunat telefonul). Scoatem foietajul si-l lasam sa se raceasca si ne apucam de crema de branza. Punem in vasul robotului, branza dulce, branza de oaie, untul moale si mixam bine, la final adaugam ceapa verde si mixam din nou pana obtinem o pasta cremoasa. Aceasta crema obtinuta o punem intr-un posh si pe fiecare bucatica de foitaj, spritam crema de branza, decoram cu rosie taiata cubulete mici.

Aperitiv cu anchoa : In vasul robotului, punem restul de foitaj ramas de la primul aperitiv, adaugam untul moale si anchoa si mixam bine pana obtinem o pasta cremoasa. Decupam din paine neagra floricele, cu ajutorul posh-ului, ornam bucatalele de paine. Deasupra, ornam cu masline negre.

 Oua umplute. Fierbem ouale si le lasam sa se raceasca , apoi le curatam si le taiem jumatati, scoatem galbenusurile. Intr-un castron pasam galbenusurile, adaugam pateul si maioneza, presaram piper si adaugam castravetii si gogosarii taiati cubulete mici, omogenizam si umplem jumatatile de ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive pentru masa de Revelion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Andra_Constantinescu 1

02.01.2017, 02:31

Imi plac toate!

mihaelar63 1

03.01.2017, 07:38

Sa gustam,zic

miki_a 1

03.01.2017, 19:51

Bune toate! La mulți ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei cu branza de burduf