Ardei cu sos de rosii si garnitura de orez

de Rocsi in Mancaruri de post, 12 Sep 2012 | 2517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mari
  • 3 ardei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • busuioc uscat
  • 1 canita orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu sos de rosii si garnitura de orez:

Ardeii ii punem si ii coacem. Ii lasam acoperiti cu un capac dupa ce i-am copt, apoi ii decojim, scoatem semintele si ii facem feliute. Rosiile le spalam si le decojim. Le taiem cubulete foarte mici( sau puteti sa le dati prin blender, eu am preferat sa le tai marunt). Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adaugam rosiile, putina apa si lasam sa dea cateva clocote. Punem bucatile de ardei copt, apoi condimentam cu sare si piper. Lasam sa scada sosul, iar la sfarsit incorporam pasta de gogosari si presaram putin busuioc. Tragem tigaia de pe foc si lasam la racorit.


Intr-o cratita punem niste apa la fiert cu putina sare si piper. Cand clocoteste punem orezul si il fierbem. Il scurgem de apa cand este gata.


Pe o farfurie punem pe margini orez, iar pe mijloc ardei cu sos si servim.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu sos de rosii si garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

Rocsi 1

20.09.2012, 21:33

Pup Mihaela

RuxyRux 1

20.09.2012, 22:26

Imi plac!!! Super!

Rocsi 1

20.09.2012, 22:38

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor(de post sau nu)