Ardei cu sos de rosii si garnitura de orez

de Rocsi in Mancaruri de post, 12 Sep 2012 | 2402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mari
  • 3 ardei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • busuioc uscat
  • 1 canita orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu sos de rosii si garnitura de orez:

Ardeii ii punem si ii coacem. Ii lasam acoperiti cu un capac dupa ce i-am copt, apoi ii decojim, scoatem semintele si ii facem feliute. Rosiile le spalam si le decojim. Le taiem cubulete foarte mici( sau puteti sa le dati prin blender, eu am preferat sa le tai marunt). Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adaugam rosiile, putina apa si lasam sa dea cateva clocote. Punem bucatile de ardei copt, apoi condimentam cu sare si piper. Lasam sa scada sosul, iar la sfarsit incorporam pasta de gogosari si presaram putin busuioc. Tragem tigaia de pe foc si lasam la racorit.


Intr-o cratita punem niste apa la fiert cu putina sare si piper. Cand clocoteste punem orezul si il fierbem. Il scurgem de apa cand este gata.


Pe o farfurie punem pe margini orez, iar pe mijloc ardei cu sos si servim.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu sos de rosii si garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

Rocsi 1

20.09.2012, 21:33

Pup Mihaela

RuxyRux 1

20.09.2012, 22:26

Imi plac!!! Super!

Rocsi 1

20.09.2012, 22:38

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu soia si ciuperci