Ardei iuti & ardei capia in otet

de ionix in Muraturi, 22 Oct 2009 | 14803 vizualizari

COMENTARII (6)

ANCA 1

22.10.2009, 21:58

suuuper ideea!! ce gust capata, capia devin iuti, sunt dulcegi, acri? as pune si eu..

Miha 1

23.10.2009, 00:41

Mai ce harnicuta esti! Ai pus si muraturi! Bravo!

ionix 1

23.10.2009, 07:37

Anca, e pentru prima data cand pun.... am mai mancat la soacra-mea si erau un pic iuti acrisori asa... mie-mi placea sa pun direct in ciorba sau supa acum, eu nu stiu cum o sa-mi iasa mie

ionix 1

23.10.2009, 07:40

dap dap... sotul meu a taiat ardeii iar eu am asamblat totul ieri am facut pentru prima data dulceata asortata si mi-a iesit o minunatie... am mai pus si gogonele, castraveti, gogosari, suc de rosii, zarzavat... sambata vreau sa pun varza... am gasit o piata ieftina si-am zis ca merita efortul e primul an in care pun eu muraturile de obicei se ocupa mama

luminita20_2006 1

23.10.2009, 11:50

super ideea

ionix 1

23.10.2009, 16:03

mersic Luminita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios

ieri la 15:41

Tarta cu ciocolata, visine si cirese - Un desert delicios cu fructe

de laura_n 7

ieri la 14:34

Mancare de mazare cu pulpe de pui - Reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza si conopida