Ardei iuti & ardei capia in otet

de ionix in Muraturi, 22 Oct 2009 | 9143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ardei iuti
  • 4-5 ardei capia
  • 1 l otet
  • 2 l apa
  • 2 linguri sare mare pt muraturi
  • 3  linguri cu miere
  • frunze de telina
  • foi de dafin, boabe de mustar, boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti & ardei capia in otet:


Se spala ardeii iuti si ardeii capia, se curata de seminte bine si se taie cubulete .


Se aseaza bucatile de ardei iuti si capia taiati in borcane iar peste ei, deasupra, se pune cate o frunza de telina si una de dafin.


Apa, otetul, sarea, mierea, boabele de mustar si boabele de piper se amesteca si se pun la fiert. Cand incepe a da in clocot se gusta pentru a vedea daca mai trebuie sare sau miere.


Compozitia se toarna fierbinte peste ardeii iuti din borcane.


Se mananca iarna, in zilele friguroase, cu ce aveti bun prin casa.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti & ardei capia in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ionix 1

23.10.2009, 07:40

dap dap... sotul meu a taiat ardeii iar eu am asamblat totul ieri am facut pentru prima data dulceata asortata si mi-a iesit o minunatie... am mai pus si gogonele, castraveti, gogosari, suc de rosii, zarzavat... sambata vreau sa pun varza... am gasit o piata ieftina si-am zis ca merita efortul e primul an in care pun eu muraturile de obicei se ocupa mama

luminita20_2006 1

23.10.2009, 11:50

super ideea

ionix 1

23.10.2009, 16:03

mersic Luminita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gogonele cu conopida murate