Varza acra pentru iarna

de Michelle in Muraturi, 13 Noi 2009 | 6787 vizualizari

 

eu una o prefer asa...cea murata nu ma incanta prea mult..si zic eu asa e mult mai sanatoasa..cel putin nu are fermentii...

 

INGREDIENTE

Varza alba si rosie,conopida,morcov,telina radacina,sfecla rosie,flori de marar,sare,apa,bulion de corcoduse.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra pentru iarna:

Intr-o oala punem bulionul,sarea si apa dupa gust.Adaugam morcovul taiat rondele,conopida buchetele,sfecla rosie feli la fel si telina.Varza o taiem in 8-10 depinde de marimea verzei.


Cand fierbe adaugam varza o lasam sa dea un clocot,apoi punem in borcane,varza ,conopida ,morcov,telina,sfecla si zeama pana se umple borcanul.Punem sub patura pana se racesc...Apoi se pot folosi sau depozita in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

13.11.2009, 20:25

viu colorata

ramo_cata 1

14.11.2009, 00:16

pfiuuu acum as vrea o guritza din varza ,conopida si sfecla rosie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Gogonele in otet