eu una o prefer asa...cea murata nu ma incanta prea mult..si zic eu asa e mult mai sanatoasa..cel putin nu are fermentii...
Intr-o oala punem bulionul,sarea si apa dupa gust.Adaugam morcovul taiat rondele,conopida buchetele,sfecla rosie feli la fel si telina.Varza o taiem in 8-10 depinde de marimea verzei.
Cand fierbe adaugam varza o lasam sa dea un clocot,apoi punem in borcane,varza ,conopida ,morcov,telina,sfecla si zeama pana se umple borcanul.Punem sub patura pana se racesc...Apoi se pot folosi sau depozita in camara.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro