Varza acra pentru iarna

de Michelle in Muraturi, 13 Noi 2009 | 6745 vizualizari

 

eu una o prefer asa...cea murata nu ma incanta prea mult..si zic eu asa e mult mai sanatoasa..cel putin nu are fermentii...

 

INGREDIENTE

Varza alba si rosie,conopida,morcov,telina radacina,sfecla rosie,flori de marar,sare,apa,bulion de corcoduse.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra pentru iarna:

Intr-o oala punem bulionul,sarea si apa dupa gust.Adaugam morcovul taiat rondele,conopida buchetele,sfecla rosie feli la fel si telina.Varza o taiem in 8-10 depinde de marimea verzei.

Cand fierbe adaugam varza o lasam sa dea un clocot,apoi punem in borcane,varza ,conopida ,morcov,telina,sfecla si zeama pana se umple borcanul.Punem sub patura pana se racesc...Apoi se pot folosi  sau depozita in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

13.11.2009, 20:25

viu colorata

ramo_cata 1

14.11.2009, 00:16

pfiuuu acum as vrea o guritza din varza ,conopida si sfecla rosie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert bomboane Raffaello
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!