Castraveti murati

de stelianaioana in Muraturi, 8 Ian 2011 | 7436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  castraveti
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de zahar
  • 5 linguri otet
  • foai de dafin
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • hrean taiat fasii
  • morcovi si ceapa pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati:

am pus castravetii in borcane(eu am faut in borcan de 4 litri),am adaugat pe rand: sare ,piper,boabe de mustar,,foaia de dafin,hrean,rondele de morcovi,zahar,sare,otet.


am umplut borcanul si l-am dat la dust pe foc cam 15 minute dupa ce a inceput sa fiarba apa.


dupa care am scos si l-am pus in haine pana a 2 a zi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MIUTA 1

09.01.2011, 16:19

Ligia Bxl 1

17.01.2011, 19:58

buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte si unt
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati