Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene

de Valclaudia in Retete Delikat, 29 Iul 2018 | 2003 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente 100% naturale de la Delikat

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei grasi medii
  • 500 gr. carne tocata (amestec porc+vita)
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr. orez
  • dupa gust: condiment pentru prepararea carnii de poc de la Delikat
  • cimbrisor de la Deikat, dupa gust
  • 1 lingura boabe de mustar de la Delikat
  • 2 cutii rosii pasate
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita cu varf zahar tos
  • Amestec de ierburi italiene de la Delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene:

Spalam ardeii si le indepartam cu grija cotorul cu un cutitas ascutit.

Carnea tocata se pune intr-un castronel, adaugam orezul clatit in apa rece, oul, condimentul pentru preparate de porc, ceapa tocata foarte fin, boabele de mustar si 1 lingurita rasa de cimbrisor.

Omogenizam compozitia si umplem ardeii cu ea.

Asezam ardeii intr-o cratita larga, punem apa cat sa ii acopere, adaugam foaia de dafin si cateva boabe de piper, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mediu 30 minute.

Lasam ardeii acoperiti in apa in care i-am fiert pana preparam sosul de rosii.

Intr-o alta cratita punem rosiile pasate, adaugam 1 lingurita de zahar, asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana obtinem consistenta dorita pentru sos.

Scoatem ardeii cu o spumiera din apa in care au fiert si ii asezam cu grija in sosul de rosii.

La servire presaram dupa gust amestec de ierburi italiene.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

30.07.2018, 08:54

Foarte buni!

simona72 1

31.07.2018, 08:54

Eu pun si o lingura de smanatana

Ina 1

05.08.2018, 21:31

Eu vreau fara smantana

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ciuperci creasta cocosului