Ardei umpluti cu carne de curcan in sos

de mihaelaM in Curcan, 15 Sep 2011 | 1799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne de curcan
  • 1rosie
  • 1ceasca orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 cana suc de rosii
  • 1ceasca bulion de ardei
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de curcan in sos:

Scobim ardeii,ii spalam bine dupa care ii vom lasa sa se scurga bine de apa.


Intre timp tocam carnea de curcan(eu am avut un piept) peste care vom pune ceapa taiata marunt,orezul spalat bine in cateva ape si condimentele. Omogenizam totul dupa care vom umple ardeii iar din rosie vom face capacele pe care le vom pune la ardei.


Cand ardeii sunt gata ii vom pune intr-o oala peste care vom adauga apa fierbinte.II acoperim cu un capac si ii vom lasa sa fiarba la foc mic cam 1 ora.Dupa o ora vom adauga si sucul de rosii impreuna cu bulionul de ardei si mai lasa inca o ora la foc mic. Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de curcan in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelaM 1

15.09.2011, 15:52

multumesc Luk

jolygina 1

16.09.2011, 09:25

abea iam terminat ,foate gustosi

mihaelaM 1

17.09.2011, 16:01

Adevarat Gina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan