Ardei umpluti cu carne de vita si ciuperci

de lucy2002 in Vita, 6 Iun 2019 | 2269 vizualizari

 



 

INGREDIENTE

  • 12-14 ardei grasi potriviti
  • 500 gr carne de vita
  • 250 gr ciuperci
  • 150 gr orez
  • 50 ml ulei
  • 3 morcovi
  • 5 cepe potrivite
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • cimbru, boia dulce
  • doua linguri de pasta de rosii
  • sare, piper si condimente dupa gust
  • 500 ml suc de rosii
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de vita si ciuperci:

Aredeii se spala si se indeparteaza cotorul cu atentie.

Ceapa curatata si tocata marunt se pune la inmuiat in ulei ferbinte la foc mic, se adauga ciupercile spalate si taiate potrivit, amestecam, dupa 5 minute adugam morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, amestecam si adaugam orezul spalat. Lasam pe foc 3 minute dupa care adaugam pasta de rosii, amestecam si tragem cratita de pe foc.

Dupa ce s-a racorit compozitia, adaugam carnea tocata si condimentam cu sare, piper, boia, la final adaugam verdeata tocata marunt ( patrunjelul, mararul, cimbru) lasam 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele. 

Umplem ardeii cu compozitia de carne si ii asezam intr-o cratita, adaugam sucul de rosii, completam cu apa calda si punem cratita pe foc sa fiarba la foc mic. Sunt gata cand orezul este patruns bine.

 

 

TIPS-URI

1

se pot servi cu sos de rosii sau cu smantana

2

se pot gati si la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vita si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

10.06.2019, 16:00

Foarte buni ardeii si fara carne!

Bucataras Diana 1

10.06.2019, 16:35

lucy2002 1

11.06.2019, 00:08

Multumesc dragi bucatarasi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc