Ardei umpluti cu sos de rosii

de Rocsi in Pui, 22 Iul 2010 | 5470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei nu prea mari
  • 650 gr carne de pui tocata
  • 200 gr orez
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • pentru sosul de rosii:
  • 2 rosii mari
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei
  • apa
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu sos de rosii:

Ardeii se spala,se scoate cotorul si se curata de toate semintele.


ceapa se curata si se taie marunt.


morcovul se curata si se da pe razatoatea cu ochiuri mari.


rosia se curata de pielita si se da pe razatoarea cu ochiuri mici sau se piseaza.


intr-o tigaie se pune ulei.


cand acesta se incins se pune ceapa 2-3 min,peste morcovul iar la urma si rosia .


se lasa cam 10 min.


apoi se adauga si carnea de pui tocata inca 5 min si se inchide aragazul.


intr-un bol se pune acest amestec de ceapa cu carne,se pune si orezul ,care inainte il spalam in foarte multe ape calde.


condimentam cu sare,piper,boia de ardei,se mai pune oul si niste patrunjel verde tocat.


cu acest amestec se umplu ardeii.


intr-o tigaie se pun ardeii in picioare,se pune apa cam cat sa acopere ardeii pe 3 sferturi.


se pune si o rosie taiata bucatele.


se pune sa fiarba la foc potrivit,pana sunt gata.


se face sosul de rosii:


rosiile se curata de coaja si se dau pe un blender.


intr-o cratita se pune 3-4 linguri ulei,se pune rosia pisata,vegeta si pasta de tomate si 1 canita si jumatate de apa.


se fierb toate circa 10 min.


acesta se serveste langa ardeii umpluti cu putin patrunjel verde pe deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ionix 1

23.07.2010, 18:28

daca-i facit lui unchi-tu o oala de astia, l-ai cucerit nota 10

Nicolae 1

23.07.2010, 19:34

buniiiiii....

Rocsi 1

23.07.2010, 19:35

multumesc fetele si domnule de aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu bere