Ardei umpluti - reteta reinterpretata ca pe timpul lui Cuza

de abetina in Oaie, 19 Iul 2018 | 2517 vizualizari

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

19.07.2018, 22:24

Interesant! Mi-a placut introducerea

RODIMUR 1

19.07.2018, 22:28

Aș fi zis că dacă e reinterpretată, e ca pe timpul nostru, nu al lui Cuza... Îmi plac ardeii umpluți (dar nu-i prepar eu!), îmi place și carnea de miel, așa că sunt curioasă cum poate fi acest preparat...

xana 1

19.07.2018, 22:59

Rahela Velicu 1

20.07.2018, 08:05

abetina 1

20.07.2018, 12:02

nu cred ca ar fi iesit buna daca as fi facut asa cum scrie in carte,untura sub ardeii si nimic peste ei,nu ar fi mers,ce ar fi iesit,s-ar fi uscat si nu s-ar fi patruns ardeiul,este parerea mea si s-ar fi uscat prea tare si carnea de miel.Carnea de miel are un miros si un gust aparte si trebuia sa fie taiat cumva sa placa celor ce mananca,este parerea mea.Nici daca o faci friptura nu iti iese doar cu doua frunze de patrunjel si doua cepe,trebuie ceva in plus.Aceste mancaruri nu sunt specifice noua dar pot spune ca am mancat intr-un restaurant cu specific arabesc si au servit o tocana de oaie ce m-a dat pe spate,bine doar pe mine ca cei de prin Bucuresti nu au fost incantati de asa preparat.Eu iubesc acest tip de carne,este doar pentru gurmanzi

Rocsi 1

20.07.2018, 22:15

Panacris 1

21.07.2018, 21:17

Bravo! E mai complicat daca nu-ti place ce prepari si o prepari doar de dragul celor dragi Dar din ce ai preg[tit tu aici, eu m-a; risca ;a o degustare

abetina 1

21.07.2018, 21:44

imi place sa prepar si sunt o mare gurmanda insa sanatatea nu imi mai permite sa mananc produse de dulce si chiar m-am si obisnuit cu noul regim,nu stiu daca voi mai manca vreodata carne,in orice caz am ajuns la concluzia ca suntem ce mancam si daca vom manca natura vie,natura vom fi!

Mutulica 1

22.07.2018, 17:39

Ador mielul/oaia in orice preparate!

Ina 1

22.07.2018, 17:41

Iar am scris cu parola lui Costel )
Dar e valabil si la mine comentariul : nu-mi lipseste mielul tot timpul anului in congelator Bun preparatul tau!

abetina 1

22.07.2018, 22:48

multumesc mult de aprecieri,a fost intr-adevar un preparat foarte apreciat de cei dragi mie.

pusu 1

23.07.2018, 15:32

Super bun ...am facut si am primit si eu aprecieri !

Ancutsa 1

23.07.2018, 17:03

dantes 1

24.07.2018, 18:42

Buni!

mihasara 1

25.07.2018, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Taci si-nghite