Ardei umpluti (vegetarieni)

de rivka in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2010 | 11540 vizualizari

COMENTARII (11)

Rocsi 1

28.03.2010, 12:54

cred ca sunt minunati

rivka 1

28.03.2010, 15:25

is fff buni lui sotu-meu i-au pacut mult...is racorosi asa...de la telina

Oana 1

28.03.2010, 16:32

Ce buni

nadina73 1

28.03.2010, 16:53

vai rivka ce bine arata,felicitari cu siguranta sant grozavi,ai 5 furculite de la mine

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:20

super, si de post, f buni

Bunica 1

28.03.2010, 18:40

Ce bine arata ardeii, dar si fata care i-a pregatit ! Mie imi plac foarte mult ardeii reci. Eu pun orez in loc de grau, dar e o idee buna si cu grau.

rivka 1

28.03.2010, 21:12

multumesc frumos

danis 1

29.03.2010, 01:21

ce bine arat ,am sa incerc dar graul nu trebuie fiert inainte?arat foarte bine

rivka 1

29.03.2010, 11:23

dani nu, nu trebuie fiert fierbe acolo impreuna la foc mic cu ardeii.

Sylvia 1

30.03.2010, 11:48

Excelenta reteta

Irina 1

30.03.2010, 18:37

Apetisant! Bravo, Rivka!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne tocata si cascaval