Ardei umpluti (vegetarieni)

de rivka in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2010 | 6507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei
  • 2 conserve mici pasta tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei mari usturoi
  • 1 morcov mare de iarna
  • jumatate de radacina de telina
  • 1 borcan mic ciupercute champignions
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti(sambal)
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 oua
  • 1 cescuta marisoara de grau
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti (vegetarieni):

Se spala toate legumele radacinoasele, se curata ardeii.


Morcovul si telina se dau pe razatoare, ceapa se toaca la fel si usturoiul.


Se amesteca ceapa cu usturoiul, morcovul, telina , pasta de ardei iuti, 2 oua, o cescuta de grau, ciupercutele champignons,condimentele sare piper dupa gust, 4 linguri ulei masline.


Cu aceasta compozitie se umple ardeii se aseaza unul langa altul in oala, se aduga cele 2 conserve pasta de tomate, apa, si se lasa la fiert sub capac la foc mic cca 1 ora jumatate.


Se servesc calzi presarati cu patrunjel si eventual si cu smantana.


Pofta buna.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti (vegetarieni)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

rivka 1

29.03.2010, 11:23

dani nu, nu trebuie fiert fierbe acolo impreuna la foc mic cu ardeii.

Sylvia 1

30.03.2010, 11:48

Excelenta reteta

Irina 1

30.03.2010, 18:37

Apetisant! Bravo, Rivka!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu dovlecei si urda

de Rocsi 9

ieri la 22:07

Covrigi de casa

ieri la 14:30

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la capac