Aripioare de pui marinate

de radu_popovici in Pui, 8 Dec 2010 | 9078 vizualizari

COMENTARII (38)

Miha 1

08.12.2010, 11:05

Bine ai venit!
Ma bucur mult sa te avem printre noi.

marcela1979 1

08.12.2010, 11:09

ce bun.bine ai venit

mihaelar63 1

08.12.2010, 11:31

Oooo!!! Rara avis , semn bun ca esti aici ,
Am salvat reteta imaginea este impecabila , am ,,intrat'' la tine mai demult si am vazut cum ai amenajat studioul gastro-foto

MotanLaOale 1

08.12.2010, 11:32

Rocsi 1

08.12.2010, 11:32

bun veniiit!!ce bine arata aripioarele

Dana_Retetegg 1

08.12.2010, 11:49

Arata foarte bine!

RuxyRux 1

08.12.2010, 11:56

Mmmmm si ce marinate...arata grozav!

epurasha2bb 1

08.12.2010, 11:57

foarte frumoasa culoare au aripioarele si cred ca te lingi pe degete cand le papi! dar decat sa vorbim , mai bine infaptuim! am sa execut fiindca ador fripturica marinata! 5 furculite!

lia maria 1

08.12.2010, 12:26

Bine ai venit in gasca noastra! asa imi place mie sa spun sper ca nu se supara nimeni Cat despre retetele tale sunt grozave ma uit la aripioarele astea si

Sylvia 1

08.12.2010, 12:46

Ooooooooooooo ce surpriza placuta, Radu ma bucur tare sa te gasesc aici. Fetelor o sa fie o incantare sa ii vedeti retetele , Radu Popovici este unul din cei mai talentati iubitori de gastronomie si o adevarata enciclopedie in domeniu Nu are el nevoie de laudele mele dar pur si simplu nu ma pot abtine cand vorbesc de el sa nu il laud. Inca o data ma bucur sa te citesc si aici

ionix 1

08.12.2010, 14:27

Arată super şi sigur au un gust bun!
Bine ai venit printre bucătăraşi!

radu_popovici 1

09.12.2010, 11:16

Multumesc tuturor pentru primire si sper sa va propun retete interesante.

RuxyRux 1

11.12.2010, 11:51

Noi suntem cei ce trebuie sa multumim

Ina 1

11.12.2010, 12:40

Bun venit! Imi place reteta! Stii ce-i tare? Ca eu sunt bucataras grozav si tu un biet incepator ) Ma simt minunat

gaby_duceag 1

11.12.2010, 12:44

Bun venit!!!!!
As scrie "imi plac aripioarele tale" )) dar nu suna bine, asa ca raman la banala parere: interesanta reteta!

Miha 1

11.12.2010, 12:47

"Stii ce-i tare? Ca eu sunt bucataras grozav si tu un biet incepator ) Ma simt minunat " Si eu la fel.
Hai ba Radule sa vorbim asa ca de la senzational la incepator.

Bucataras 1

11.12.2010, 12:48

Miha 1

11.12.2010, 12:48

"As scrie "imi plac aripioarele tale" )) dar nu suna bine, asa ca raman la banala parere: interesanta reteta! " Manca-t-as aripioara!

Ina 1

11.12.2010, 13:01

Miha

divainbucatarie 1

11.12.2010, 13:16

Un ivitat special nu putea sa aduca decat ceva retete interesante pentru bunatati gustoase!

ANCA 1

11.12.2010, 15:07

bun venit, Radu!! ce-as mai manca si eu niste aripioare d-astea!!

MIUTA 1

11.12.2010, 15:59

mamaieelena 1

11.12.2010, 16:32

gustos

La Ancuta 1

11.12.2010, 16:39

minunat

Sidy 1

11.12.2010, 18:27

Direct la Favorite cu reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos curry