Aripioare picante a la KFC

de ionix in Pui, 15 Oct 2009 | 16943 vizualizari

COMENTARII (12)

rivka 1

16.10.2009, 09:19

Miha 1

16.10.2009, 09:32

bunny2121 1

15.12.2010, 19:02

Ai uitat ce e mai important la reteta asta.Trebuie sa fierbi aripioarele pentru 10 minute inainte sa le prajesti.

ionix 1

15.12.2010, 19:04

Bunny, eu nu le fierb niciodată şi se fac foarte bine... acum, fiecare cum doreşte

bunny2121 1

15.12.2010, 19:06

bun si cum obtii culoarea aia rozalie ca la KFC?

ionix 1

15.12.2010, 19:09

de la pudra de chilli iese rozaliu... astea-s o imitaţie, cum am şi zis , n-am zis că deţin secretul absolut

bunny2121 1

15.12.2010, 19:10

De asta am spus ca trebuie neaparat fierte ca sa patrunda si in carne culoarea respectiva. Si nu numai culoarea si gustul picant de chili.

ionix 1

15.12.2010, 19:11

Bunny, sincer nu m-am gândit la asta... promit să încerc versiunea ta şi o să postez... mersic de idee, sincer

ionix 1

15.12.2010, 19:16

Bunny, dar ar trebui doar opărite sau fierte???... dacă ai făcut poate-mi dai nişte ponturi

RuxyRux 1

15.12.2010, 19:20

Super!!! Buuuneee! Tareee!

bunny2121 1

16.12.2010, 15:38

Am facut si eu dupa alta reteta asemanatoare. Se fierb 10 min dupa ce a inceput sa clocoteasca apa si iti sugerez sa faci amestecul de faina cu chili si putin usturoi granulat sa fie cat mai asemanatoare la gust cu cele de la KFC. Mai trebuie un amestec de lapte 250 ml si un ou. Pentru efectul ala de aripiare crocante se poate folosi un vas cu capac in care se adauga amestecul de faina si 1-3 aripioare sa nu fie inghesuite si se scutura bine pana cand sunt complet acoperites dupa se introduc in laptele cu ou si iar prin faina. Se prajesc in ulei bine incins pana capata o culoare aurie. Reteta o stiu din alta parte si nu imi asum nici un merit la inbunatatirea ei.

ionix 1

16.12.2010, 19:22

Bunny... deci nu mai foloseşti pesmetul... doar făina... chiar o să fac să văd ce-mi iese.... mulţumesc frumos pentru reţetă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante cu legume