Bagel cu salată de ton

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 18 Ian 2013 | 1922 vizualizari

 

Bagel este un produs de brutărie sub forma unui inel, foarte popular în Statele Unite, Canada şi Regatul Unit şi foarte apreciat mai ales etnicii evrei. În mod tradiţional, acesta are un interior pufos şi un exterior crocant acoperit de cele mai multe ori cu seminţe de susan sau mac, dar şi cu sare. Se aseamănă foarte mult cu tradiţionalul nostru covrig, dar sunt două preparate distincte.

 

INGREDIENTE

  • 2 bagel proaspeți
  • 1 conservă de ton în apă
  • 3 fire de ceapă verde tocate
  • 2 linguri maioneză
  • 1 linguriţă capere
  • 2 linguriţe suc de lămâie
  • 2 linguri salată iceberg tăiată fâşii
  • o roşie tăiată felii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagel cu salată de ton:

Conserva de ton se scurge de apă şi se amestecă cu ceapa verde, maioneza, caperele şi sucul de lămâie, adăugând sare după gust.


Bagel-ul se taie complet longitudinal. Pe una dintre bucăți se așează felii de roșie, acoperind astfel gaura din centrul bagel-ului. Se adaugă jumătate din cantitatea de salată de ton, deasupra salata iceberg, iar peste, bucata de bagel rămasă.


Se procedează la fel cu bagel-ul și ingredientele rămase.


 

TIPS-URI

1

Am folosit un bagel integral și unul cu roșii

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagel cu salată de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

T I M E A 1

18.01.2013, 22:13

ANNA_46 1

19.01.2013, 04:31

Foarte buna gustarica

Lau 1

19.01.2013, 20:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Salata de ton cu porumb