Baghete crocante

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 3704 vizualizari

 

Am facut aceste baghete in weekend si s-au evaporat imediat ce le-am scos din cuptor

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g salam/sunca
  • 200 g cascaval
  • un galbeus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete crocante:



Foaia de aluat se intinde cu sucitorul pe masa infainata.


Se aseaza feliile de salam/sunca pe jumatate de foaie,se rade cascavalul deasupra.Partea care a ramas goala se stropeste cu apa si se acopera cu ea partea cu sunca si cascaval.Se trece cu sucitorul de cateva ori peste foaie pentru a scoate aerul si se feliaza cu rola pentru aluat in fasii de 2 cm,se rasucesc si se ung cu galbenus.


Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pt 10 min pana se rumenesc.


Si acum partea cea mai frumoasa:se mananca.......hihihi!sunt delicioase!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:30

sunt nemaipomenite!eu vreau sa fac foietaj de casa ca am gasit o reteta buna si vreau sa incerc

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 11:24

ce frumoase sunt

adry88 1

07.07.2011, 10:48

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu sunca si cascaval