Barcute

de divainbucatarie in Mancare copii, 28 Oct 2010 | 5333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei gras galben(poate fi orice culoare),
  • 1 ou fiert,
  • 2 linguri de smantana,
  • 1 lingurita unt,
  • mozzarella rasa
  • cascaval ras,
  • 1 felie sunca,
  • sare,
  • 2 fire marar tocat,
  • sticsuri pentru catarg,
  • cascaval sau sunca pentru stegulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute:

Curatam ardeiul si il taiem astfel incat sa obtinem o forma care poate sustine salata de ou si in acelasi timp sa aduca cu o barcuta. Restul ingredientelor le taiem in bucatele mici si le amestecam cu smantana si unt, apoi condimentam cu putina sare. Decoram cu bete de sticsuri si felii de cascaval.


Daca folositi cascaval pe care il puteti taia singuri in felii foarte subtiri, mai usoare, atunci puteti face steguletul mai mare - eu am folosit doar cascaval gata feliat care era foarte greu pentru aceasta operatiune. Puteti sa ii puneti pe copii sa va ajute si atunci va fi mai distractiv.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Anamaria7 1

03.11.2010, 13:43

sa fiu intro astfel de barcuta, sigur m-as ineca as manca-o pe toata

divainbucatarie 1

07.11.2010, 15:01

chiar te rog!

Pasiune pentru bucatarie 1

19.11.2010, 21:28

hihihi ce simpatice

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Iepuras aperitiv