Barcute

de divainbucatarie in Mancare copii, 28 Oct 2010 | 8215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei gras galben(poate fi orice culoare),
  • 1 ou fiert,
  • 2 linguri de smantana,
  • 1 lingurita unt,
  • mozzarella rasa
  • cascaval ras,
  • 1 felie sunca,
  • sare,
  • 2 fire marar tocat,
  • sticsuri pentru catarg,
  • cascaval sau sunca pentru stegulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute:

Curatam ardeiul si il taiem astfel incat sa obtinem o forma care poate sustine salata de ou si in acelasi timp sa aduca cu o barcuta. Restul ingredientelor le taiem in bucatele mici si le amestecam cu smantana si unt, apoi condimentam cu putina sare. Decoram cu bete de sticsuri si felii de cascaval.

Daca folositi cascaval pe care il puteti taia singuri in felii foarte subtiri, mai usoare, atunci puteti face steguletul mai mare - eu am folosit doar cascaval gata feliat care era foarte greu pentru aceasta operatiune. Puteti sa ii puneti pe copii sa va ajute si atunci va fi mai distractiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Anamaria7 1

03.11.2010, 13:43

sa fiu intro astfel de barcuta, sigur m-as ineca as manca-o pe toata

divainbucatarie 1

07.11.2010, 15:01

chiar te rog!

Pasiune pentru bucatarie 1

19.11.2010, 21:28

hihihi ce simpatice

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Catelusi - sandwich- aperitiv pentru cei mici