Barcute cu branza si marar

de Lau in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 1118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 600 g faina
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • Umplutura
  • 500 g telemea
  • 2 oua
  • sare
  • marar verde
  • Uns
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu branza si marar:

Aluatul:


Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, drojdia si amestecam facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute cu furculita, lapte si uleiul si incepem sa framantam un aluat omogen si elastic.


Acoperim cu un prosop si lasam la dospit 40 min.


Intre timp pregatim


Umplutura:


Intr-un bol adaugam telemeaua data prin razatoare, ouale, mararul si sare daca este nevoie, amestecam bine.


Impartim aluatul in bucati egale,fiecare bucata o intindem si adaugam umplutura, rasucim capetele astefel incat sa se vada mijlocul.


Repetam la fel si cu celelalte.


Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul amestecat cu laptele.


Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

16.04.2015, 10:53

mirela0911 1

16.04.2015, 13:33

Ce frumoase sunt barcutele!

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:44

MINUNATE!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi