Barcute cu branza si marar

de Lau in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 3560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 600 g faina
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • Umplutura
  • 500 g telemea
  • 2 oua
  • sare
  • marar verde
  • Uns
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu branza si marar:

Aluatul:

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, drojdia si amestecam facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute cu furculita, lapte si uleiul si incepem sa framantam un aluat omogen si elastic.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit 40 min.

Intre timp pregatim 

Umplutura:

Intr-un bol adaugam telemeaua data prin razatoare, ouale, mararul si sare daca este nevoie, amestecam bine.

Impartim aluatul in bucati egale,fiecare bucata o intindem si adaugam umplutura, rasucim capetele astefel incat sa se vada mijlocul.

Repetam la fel si cu celelalte.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul amestecat cu laptele.

Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cosulete de branza