Barcute cu branza si marar

de Lau in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 2494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 600 g faina
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • Umplutura
  • 500 g telemea
  • 2 oua
  • sare
  • marar verde
  • Uns
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu branza si marar:

Aluatul:

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, drojdia si amestecam facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute cu furculita, lapte si uleiul si incepem sa framantam un aluat omogen si elastic.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit 40 min.

Intre timp pregatim 

Umplutura:

Intr-un bol adaugam telemeaua data prin razatoare, ouale, mararul si sare daca este nevoie, amestecam bine.

Impartim aluatul in bucati egale,fiecare bucata o intindem si adaugam umplutura, rasucim capetele astefel incat sa se vada mijlocul.

Repetam la fel si cu celelalte.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu oul amestecat cu laptele.

Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - MANDRU MI-S BUCATARAS!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gulas de porc cu cartofi si galuste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci