Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars

de Bucataras in Vegan / Raw vegan, 26 Feb 2020 | 6196 vizualizari

 

O reteta usoara pentru mic dejun: batoane sau cookies cu capsuni si afine proaspete, facute cu fulgi de ovaz si indulcite cu banane. Fara zahar, faina sau unt, fiecare are inlocuitorul lui mult mai sanatos in aceasta reteta: fulgi de ovaz in loc de faina, lapte de cocos in loc de unt si fructe pe post de indulcitor.  
Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars sau batoane de ovaz cu capsuni si afine.  

 

INGREDIENTE

  • 170 g fulgi de ovaz (2 cups)
  • 2 banane medii
  • capsuni, afine proaspete
  • 100 g lapte de cocos
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars:

Incalzeste cuptorul la 180 grade C. 

Pregateste o tava de 20/20 cm si tapeteaz-o cu hartie de copt. 

Intr-un bol amesteca fulgii de ovaz, laptele de cocos, bananele facute piure si esenta de vanilie. Adauga bucatele de capsuni si afinele.

Transfera compozitia in tava tapetata si intinde in strat uniform si mai adauga capsuni si afine ca topping. 

Pune tava la cuptor pentru 30 minute sau pana vezi ca marginile devin aurii. 

Lasa la racit cel putin 20 minute, apoi taie in patrate sau dreptunghiuri. 

 

TIPS-URI

1

Daca preferi ca batoanele sa fie putin mai dulci, poti adauga in compozitie putin sirop de artar sau fulgi de ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

pe 03.12 la 13:40

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Turta dulce
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului.
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
RETETA RECOMANDATA
Lapte de cocos