Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars

de Bucataras in Vegan / Raw vegan, 26 Feb 2020 | 3914 vizualizari

 

O reteta usoara pentru mic dejun: batoane sau cookies cu capsuni si afine proaspete, facute cu fulgi de ovaz si indulcite cu banane. Fara zahar, faina sau unt, fiecare are inlocuitorul lui mult mai sanatos in aceasta reteta: fulgi de ovaz in loc de faina, lapte de cocos in loc de unt si fructe pe post de indulcitor.  
Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars sau batoane de ovaz cu capsuni si afine.  

 

INGREDIENTE

  • 170 g fulgi de ovaz (2 cups)
  • 2 banane medii
  • capsuni, afine proaspete
  • 100 g lapte de cocos
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars:

Incalzeste cuptorul la 180 grade C. 

Pregateste o tava de 20/20 cm si tapeteaz-o cu hartie de copt. 

Intr-un bol amesteca fulgii de ovaz, laptele de cocos, bananele facute piure si esenta de vanilie. Adauga bucatele de capsuni si afinele.

Transfera compozitia in tava tapetata si intinde in strat uniform si mai adauga capsuni si afine ca topping. 

Pune tava la cuptor pentru 30 minute sau pana vezi ca marginile devin aurii. 

Lasa la racit cel putin 20 minute, apoi taie in patrate sau dreptunghiuri. 

 

TIPS-URI

1

Daca preferi ca batoanele sa fie putin mai dulci, poti adauga in compozitie putin sirop de artar sau fulgi de ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata raw-vegana cu banane si zmeura