Batoane de susan raw

de Steffy in Vegan / Raw vegan, 25 Oct 2015 | 1931 vizualizari

 

Batonul de susan este o gustare satioasa pentru micuta mea si pentru noi. Va recomand aceasta reteta, e foarte simpla. Am gasit-o pe un blog al unei mamici.

 

INGREDIENTE

  • 16 linguri susan
  • 4 linguri fulgi de cocos
  • 4 linguri migdale macinate
  • 4 linguri tahini (pasta de susan)
  • 3 linguri miere
  • 2 linguri ulei de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de susan raw:

Punem intr-un bol ingredientele uscate (susan, fulgi de cocos, migdale) si in alt bol, cele umede (tahini, miere, ulei de cocos). Amestecam bine ingredientele umede cu un tel, urmand sa le combinam cu ingredientele uscate.

Omogenizam bine. Compozitia obtinuta o punem intr-o tava de chec tapetata cu folie alimentara. Punem la congelator 1-2 ore, apoi portionam dupa dorinta. Se pastreaza la congelator.

Pofta buna la copilasi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de susan raw" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Batoane de susan raw-0
Batoane de susan raw-1
Batoane de susan raw-2
Batoane de susan raw-3

COMENTARII (11)

anca_rm

anca_rm 1

26.10.2015, 08:59

sunt foarte bune

miki_a

miki_a 1

26.10.2015, 13:12

Bune si santoase!

mirela0911

mirela0911 1

27.10.2015, 12:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!