Batoane de susan raw

de Steffy in Vegan / Raw vegan, 25 Oct 2015 | 4780 vizualizari

 

Batonul de susan este o gustare satioasa pentru micuta mea si pentru noi. Va recomand aceasta reteta, e foarte simpla. Am gasit-o pe un blog al unei mamici.

 

INGREDIENTE

  • 16 linguri susan
  • 4 linguri fulgi de cocos
  • 4 linguri migdale macinate
  • 4 linguri tahini (pasta de susan)
  • 3 linguri miere
  • 2 linguri ulei de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de susan raw:

Punem intr-un bol ingredientele uscate (susan, fulgi de cocos, migdale) si in alt bol, cele umede (tahini, miere, ulei de cocos). Amestecam bine ingredientele umede cu un tel, urmand sa le combinam cu ingredientele uscate.


Omogenizam bine. Compozitia obtinuta o punem intr-o tava de chec tapetata cu folie alimentara. Punem la congelator 1-2 ore, apoi portionam dupa dorinta. Se pastreaza la congelator.


Pofta buna la copilasi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de susan raw" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

anca_rm 1

26.10.2015, 08:59

sunt foarte bune

miki_a 1

26.10.2015, 13:12

Bune si santoase!

mirela0911 1

27.10.2015, 12:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu hummus, sfecla rosie si avocado