Bavareza cu capsuni

de Ligia Bxl in Torturi, 31 Mar 2014 | 17334 vizualizari

COMENTARII (63)

Satisfyyourcravings 1

31.03.2014, 13:08

Ce frumos arata!

Lia_ 1

31.03.2014, 13:09

semnata Ligia Coman (stilul tau de praji apetisante)

Constelatialeu 1

31.03.2014, 13:11

Ce bine arata !

Criss 1

31.03.2014, 13:22

Dya Daniela Andrei 1

31.03.2014, 13:23

Ce frumos!

Sylvia 1

31.03.2014, 13:26

e superb ador reteta asta

Ligia Bxl 1

31.03.2014, 13:34

multumesc mult fetele

MotanLaOale 1

31.03.2014, 13:35

frumos
nu se poate coace blatul direct in forma rotunda???

Ligia Bxl 1

31.03.2014, 13:35

Sylvia si eu,e departe de reteta si de gustul din boulangeriile de pe aici,mai bun in casa

Ligia Bxl 1

31.03.2014, 13:40

ba si asa Motanel,dar am zis sa incerc si altfel ,asa a facut-o un bucatar frantuzoi si am respectat sa vad daca-mi iese la fel probabil el nu avea tava cu fund cu tot doar cercul si de asta

anca_rm 1

31.03.2014, 13:43

Ligia arata superb si cred ca e tare gustos

MotanLaOale 1

31.03.2014, 13:51

M-am prins! )))

Ligia Bxl 1

31.03.2014, 13:52

da ca laptele batut

Lavinia 1

31.03.2014, 14:05

Arata senzational!

simona72 1

31.03.2014, 14:09

Minunat!!

- Andreea - 1

31.03.2014, 14:10

Super prezentare

Luckycake 1

31.03.2014, 14:15

ador tot ce e cu capsuni!

tanyapatap 1

31.03.2014, 14:17

Ce mult imi place!!! Este minunat!!

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 14:25

suuuuuper arata

Lau 1

31.03.2014, 14:31

superb

Mitinita 1

31.03.2014, 14:36

ce fain

MIUTA 1

31.03.2014, 14:59

JulyCris 1

31.03.2014, 15:09

simonacallas 1

31.03.2014, 15:32

Tabita _ 1

31.03.2014, 15:54

Fata,da' numai bunatati faci.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni