Beef Wellington

de Bya Ralu in Vita, 4 Ian 2019 | 6296 vizualizari

 

Am vazut reteta acum cativa ani la Gordon Ramsey, de atunci imi sta in gand sa o fac! Super, super buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi vita
  • 1 bucata aluat foietaj bella
  • 500 gr ciuperci brune
  • 1 ceapa mica alba
  • mustar
  • felii proaspete de prociutto crudo sau ceva asemanator
  • ulei de masline
  • 1 galbenus de ou
  • marinada carne:
  • ulei de masline
  • vegeta
  • piper
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef Wellington:

Bucata de muschi de vita am pus-o la marinat cu ulei de masline si condimente si am lasat-o peste noapte la frigider.

A doua zi, intr-o tigaie, am pus muschiul de vita la rumenit pe toate partiile, la foc iute, dupa care se scoate pe un platou, se unge cu mustar peste tot.

Ciupercile se curata bine, se spala, se pun intr-un robot de bucatarie si se maruntesc.

Le punem intr-o tigaie, lasam sa se evapore zeama si adaugam ceapa taiata solzisori, se lasa pana cand nu mai este lichid deloc.

Pe o folie alimentara, punem feliile de prosciutto proaspat taiate, intindem compozitia de ciuperci, punem muschiul de vita uns, rulam si strangem usor.

Se lasa in folie deoparte 20-30 minute.

Aluatul trebuie sa fie decongelat, la temperatura camerei.

Intindem aluatul, scoatem muschiul cu grija din folie de plastic, si rulam aluatul foarte bine.

Se pot face modele din aluatul ramas, se unge cu galbenus de ou peste tot si se da la cuptorul preincalzit, pentru circa 30-40 minute.

Carnea la mijloc trebuie sa ramana putin roz.

Se serveste cu legume!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Wellington" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la gratar