Bezele

de David4 in Dulciuri, 12 Iul 2011 | 4662 vizualizari

 

Este o reteta care nu are grad de dificultate mare si o poate pregati orice copil.

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 350 gr. de zahar 
  • esenta de rom 15 ml.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se pun albusurile impreuna cu zaharul si se bat in baie de aburi pana devine o crema mai tare. La final, se pune esenta si se mai amesteca inca vreo 2-3 minute. Se pun intr-o tava unsa cu ulei sau unt , eu le-am facut cu ulei si se baga la cuptorul incins . Se lasa la cuptor pana capata o culoare maro deschis ca in poza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adry88 1

13.07.2011, 11:15

bune

David4 1

13.07.2011, 11:57

multumesc mult mult de tot pentru incurajari

diaconta 1

08.11.2014, 23:35

La multi ani David

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bezele