Bezele

de David4 in Dulciuri, 12 Iul 2011 | 4743 vizualizari

 

Este o reteta care nu are grad de dificultate mare si o poate pregati orice copil.

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 350 gr. de zahar 
  • esenta de rom 15 ml.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se pun albusurile impreuna cu zaharul si se bat in baie de aburi pana devine o crema mai tare. La final, se pune esenta si se mai amesteca inca vreo 2-3 minute. Se pun intr-o tava unsa cu ulei sau unt , eu le-am facut cu ulei si se baga la cuptorul incins . Se lasa la cuptor pana capata o culoare maro deschis ca in poza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adry88 1

13.07.2011, 11:15

bune

David4 1

13.07.2011, 11:57

multumesc mult mult de tot pentru incurajari

diaconta 1

08.11.2014, 23:35

La multi ani David

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bezele