Bezele cu portocala

de Oana in Prajituri, 21 Noi 2011 | 8121 vizualizari

COMENTARII (28)

Angelina_Elena 1

21.11.2011, 22:34

ce frumoase sunt

La Ancuta 1

21.11.2011, 22:37

ce motate frumoase

diaconta 1

21.11.2011, 22:46

ce cochete sunt

Oana 1

21.11.2011, 22:52

Si sunt atat de aromate! Fetelor, dar cum ar trebui "depozitate"? adica dupa ce le scot din cuptor sunt tari si crocante si dupa cateva ore incep sa se inmoaie si sa se lipeasca...la baza sunt crocante si la exterior lipicioase...

danakarin 1

21.11.2011, 22:52

impecabile !!

diaconta 1

21.11.2011, 22:54

Oana,mie mi se par foarte delicate bezelele,de aceea nu prea ma incumet sa le fac

diaconta 1

21.11.2011, 22:54

daca vrei te ajutam la mancat si nu mai ai probleme cu ....depozitatul

danakarin 1

21.11.2011, 23:04

cred ca daca le pui in cutii de tabla bine inchise, se tin o vreme....pina la Craciun. Altfel trag umezeala din atmosfera din casa...Cutii din astea pt fursecurile caracteristice de Craciun, se gasesc aici peste tot. Si la voi, oare ??

adasev12 1

22.11.2011, 00:04

Criss 1

22.11.2011, 05:31

super bune!

aziz 1

22.11.2011, 07:35

cat de frumusele pot fi!!

Lau 1

22.11.2011, 08:00

frumusele

MotanLaOale 1

22.11.2011, 09:02

bune bune

Lorra 1

22.11.2011, 09:21

ce bine arata

diana_k 1

22.11.2011, 09:29

deliciose.

mena29 1

22.11.2011, 10:50

Vaaaai cat de bine arata

Rocsi 1

22.11.2011, 11:04

lia maria 1

22.11.2011, 11:32

cu aroma de portocale

alinutzika 1

22.11.2011, 11:33

ce frumoase sunt!

gaby_gabytza 1

22.11.2011, 17:22

delicioase

Ligia Bxl 1

23.11.2011, 13:33

apaaa in guraaa

Oana 1

23.11.2011, 15:34

Ma bucur ca va plac! Mai, cand le scot din cuptor si le las putin la racit sunt dementiale! Uite, o sa le pun in cutie de tabla, sa vad cum tin...bine, ele tin cateva ore pana sunt mancate , dar deja dupa o ora de stat pe farfurie sau in frigider incep sa se lipiceasca la exterior...dar tot bune rau sunt

diaconta 1

23.11.2011, 15:47

deci daca ne "lipim" de ele,avem o scuza buna

diaconta 1

23.11.2011, 15:47

cum a fost intalnirea Oana?

mirela0911 1

23.11.2011, 20:51

delicioase mai sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de cremsnit cu frisca si crema de vanilie