Bezele cu portocala

de Oana in Prajituri, 21 Noi 2011 | 5078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 1 lingura zeama de portocala
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • o lingurita amidon
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu portocala:

Albusurile se pun intr-un castron de sticla curat si se tin la rece 15 minute. Se bat apoi cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul amestecat cu coaja de portocala, putin cate putin, pana spuma incepe sa luceasca. Se adauga zeama de lamaie si de portocala, apoi amidonul. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se unge cu putin ulei si se formeaza bezelele cu ajutorul unui posh. Se pune tava in cuptor, la foc mic si se tine usa intredeschisa 45 de minute. Se scot apoi bezelele si se lasa la racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MIUTA 1

24.11.2011, 23:35

Suuuper

Kadia80 1

27.11.2011, 16:44

wow arata superb!!!

cocineraviajera 1

04.01.2012, 18:28

Bune si aromate.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem