Bezele trandafiri

de Sim0na in Dulciuri, 28 Mai 2015 | 4052 vizualizari

COMENTARII (17)

Lorra 1

28.05.2015, 06:08

Ador bezelele

Constelatialeu 1

28.05.2015, 06:08

Ce frumoase sunt ! Vad ca faci bezele de dimineata...

Gicuta 1

28.05.2015, 06:20

Foarte frumoase!

Andra_Constantinescu 1

28.05.2015, 06:32

Superbe si bezelele!

deyutzky 1

28.05.2015, 06:32

dantes 1

28.05.2015, 06:51

Frumoase!

Panacris 1

28.05.2015, 07:06

anca_rm 1

28.05.2015, 07:29

frumoase sunt

MotanLaOale 1

28.05.2015, 07:49

simona72 1

28.05.2015, 07:52

La ce temperatura le-ai copt la cuptorul electric si cat timp?

miki_a 1

28.05.2015, 07:54

Perfecte!

Bya Ralu 1

28.05.2015, 09:01

la favo

diaconta 1

28.05.2015, 11:07

Vaaaaaaaai ce mult mi-au placut si astea

diaconta 1

28.05.2015, 11:07

Mie nu-mi raman albe si ma enerveaza

Oana 1

28.05.2015, 11:22

Ce frumoase sunt!

Rocsi 1

28.05.2015, 19:32

Ce frumuseti de bezele

cristeena20 1

31.05.2015, 18:10

minunate!!!Aici in Portugalia li se spun Suspiros (suspine) si imi place sa le pregatesc rupte si amestecate cu capsuni taiate cubulete si frisca. E und esert minunat si ra+id. O sa incerc s afac si eu bezelele dupa reteta ta. Ti-au iesit perfecte!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din albusuri, cu mere