Bezele trandafiri

de Sim0na in Dulciuri, 28 Mai 2015 | 2387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 220 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele trandafiri:

Am pornit cuptorul la cea mai mica putere pentru a se incalzi. Pe aragaz am pus un vas cu apa pentru bain marie. Intr-un castron de stricla (sau un alt vas care merge pus la baie marie) am pus albusurile, pe care le-am batut spuma, adaugand apoi treptat zaharul. Cand albusurile s-au intarit am pus castronul in vasul de pe foc, si am continuat mixarea inca vre-o 10 minute. Atentie, albusurile vor creste in volum. Se da vasul de-o parte si se continua mixarea pana spuma se mai racoreste putin, cca 5 minute.

Am pregatit tava, tapetand-o cu hartie de copt, am pus spuma in pos si am format trandafiri. Se poate face orice fel de model. Compozitia data este suficienta pentru a umple doua tavi de aragaz, pe care le-am pus in cuptor una sub alta. Daca cuptorul nu este electric, se lasa putin usa intredeschisa, la puterea cea mai mica, pentru 2 ore. Eu am sucit tavile de sus in jos, si invers, din cand in cand pentru a se coace bine.


Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele trandafiri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Oana 1

28.05.2015, 11:22

Ce frumoase sunt!

Rocsi 1

28.05.2015, 19:32

Ce frumuseti de bezele

cristeena20 1

31.05.2015, 18:10

minunate!!!Aici in Portugalia li se spun Suspiros (suspine) si imi place sa le pregatesc rupte si amestecate cu capsuni taiate cubulete si frisca. E und esert minunat si ra+id. O sa incerc s afac si eu bezelele dupa reteta ta. Ti-au iesit perfecte!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 21:31

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

ieri la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

ieri la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Bezele..