Friganele dulci

de Angelina_Elena in Dulciuri, 5 Iun 2013 | 1621 vizualizari

 

Perfecte la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • felii de paine (vechi de 2 zile)
  • 3 oua
  • 5 linguri lapte
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 varf lingurita de scortisoara
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele dulci:

Intr-un bol punem ouale, mierea, esenta de vanilie, scortisoara, laptele, praful de sare si amestecam bine cu un tel. Feliile de paine se inmoaie in acest amestec, apoi le punem la prajit intr-o tigaia incinsa cu putin ulei in ea. Se rumenesc la foc mediu, pe ambele parti. Scoatem friganelele pe un servestel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Le servim calde, pudrate cu putina scortisoara si fructe.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele dulci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

06.06.2013, 15:31

Sim0na 1

06.06.2013, 15:57

Mereu uit de ele.. Da` tot fac si eu odata si-odata

Angelina_Elena 1

06.06.2013, 16:24

Simo, nu mai uita de ele ca tare bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti