Friganele dulci

de Miha in Dulciuri, 30 Sep 2014 | 2292 vizualizari

 

N-am mai mancat friganele de multa, multa vreme. Nu stiu cum, dar n-am pregatit niciodata acest desert pentru copii. Si cum aveam ceva paine veche de vreo 2 zile, am facut aceste friganele dulci, in ideea de a le arata unul din acele dulciuri pe care le manca mami cand era mica. :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingura zahar
  • 400 ml lapte
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • felii de paine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele dulci:

Intr-un castron mixam bine ouale cu zaharul si extractul de vanilie. Turnam incet laptele si omogenizam.


Inmuiem feliile de paine in acest amestec, apoi le punem la prajit in tigaia cu putin ulei. Se prajesc la foc mic, pe ambele parti, apoi se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.


Se servesc calde. Adaugati o lingura de inghetata de ciocolata, cateva fructe de padure si putin sos de ciocolata. Veti avea un mic dejun fabulos. Sau cina! :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Miha 1

30.09.2014, 16:36

multumesc!

deyutzky 1

30.09.2014, 18:15

arata grozav!

diaconta 1

30.09.2014, 21:51

daca mai caut,mai gasesc cate ceva ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Tarte Tatin