Dovleac la cuptor

de ramo_cata in Dulciuri, 21 Apr 2010 | 7672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovleac
  • scortisoara,nucsoara(macinate)
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • unt
  • 100 g nuca macinata
  • 2 linguri miere
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac la cuptor:

Am curatat dovleacul de seminte...l-am presarat cu zaharul vanilat peste tot,cu scortisoara si nucsoara,am uns feliile de dovleac cu unt ..le-am pus intr-o tava de yena,am adaugat apa si le-am bagat la cuptor..cat timp stau la cuptor trebuie sa aiba apa in tava pentru a nu se usca...spre final,am amestecat nuca cu mierea si am pus- o peste 2 felii de dovleac...dovleacul este copt atunci cand furculita sau scobitoarea trece f usor prin el..eu l-am tinut la cuptor aproape 2 ore jumatate....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

21.04.2010, 16:26

epurasha2bb 1

21.04.2010, 16:44

deci o sa mor aici de pofta!!!!si eu fac asa ca imi place mult de tot, asa imi facea mama cand eram si eu mica, dar cu barbatu-meu nu ma inteleg ca el vrea copt simplu fara zahar fara nimic.

ramo_cata 1

21.04.2010, 16:52

hmm simplu nu-mi place deloc...barbatu-meu nu mananca nici simplu nici indulcit...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de nuca de cocos