Desert briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG in Dulciuri, 23 Mai 2017 | 540 vizualizari

 

Retete pentru picnic.
 
Un experiment reusit. Am folosit frisca lichida in compozitie, in loc de lapte si au fost foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 200 g faina
  • 100 g cacao
  • esenta portocala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 g chipsuri de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu frisca si ciocolata:

Mixam ouale spuma cu zaharul si un praf de sare. Adaugam uleiul mixand in continuare, apoi frisca lichida, omogenizam bine.


Amestecam faina cu praful de copt si cacaua si o adaugam peste amestecul de oua.


Adaugam si chipsurile de ciocolata si esenta de portocale omogenizand bine.


Distribuim compozitia in formele de briose si le introducem in cuptorul incins 25-30 de minute.


Inainte de le servi le pudram cu zahar vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu frisca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

24.05.2017, 20:56

Imi plac briosele tale!

Gherca Daniela 1

25.05.2017, 08:37

GeorgiG 1

26.05.2017, 13:13

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort egiptean- pentru aniversarea parintilor