Biban de mare cu surimi

de mihaelar63 in Peste, 13 Ian 2010 | 6407 vizualizari

 

biban de mare fiind un peste rapitor suna prea fioros , asa ca l-am imblanzit cu niste surimi colorati

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. biban de mare
  • 500 gr. surimi
  • 2 lamai 
  • o rosie
  • 4 catei de usturoi
  • maghiran
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de masline 
  • sos de soia
  • patrunjel verde
  • ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban de mare cu surimi:


  1. se despica pestii , se curata , se spala .

  2. din ulei , sare , piper, boia, maghiran , usturoi zdrobit, zeama si coja razuita de la o lamaie se face un sos .

  3. se amesteca surimii cu sosul rezultat.

  4. bibanii se aseaza intr-o tava umpluti cu o parte din surimi si o rosie feliata.

  5. se pune in tava si restul de surimi .

  6. se stropeste cu sos de soia , ulei de masline si se pun 30 min . la cuptorul incins la 200 grade C .

  7. se orneaza cu felii de lamaie , patrunjel verde si ardei .

TIPS-URI

1

dupa 15 min . intoarceti pestele pe par tea cealalta.

2

serviti cu un vin demi -dulce ,bibanul de mare  trebuie imblanzit , dupa cum v-am spus .

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare cu surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

14.01.2010, 00:07

bunica , biban , mai facem
nu stiu cum se intampla ca am o ,, afectiune speciala '' nu pricep deloc cuvintele : dieta , nutritionist , regim . desi ma straduiesc

mihaelar63 1

14.01.2010, 00:10

pe mine se pune numai daca ma uit la mancare , ce sa mai vorbesc de bunatatile ce le faceti .

Teo 1

14.01.2010, 21:09

ma alatur si eu rivesc ,inghit si...deja s-a depus;cat despre dieta....daca as fi singura(ceia ce nu-mi doresc)as putea sa tin ,dar atata timp cat gatesc ,gust incalc repede regula; Ma salveaza zilele de ''post negru''.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baghetă umplută

de Meea 4

ieri la 21:32

Cozonac cu mirodenii și cacao, de post

de Ancutsa 6

ieri la 15:55

Placinta cu iaurt si stafide

de Ksenya 5

ieri la 15:31

RETETA RECOMANDATA
Biban de mare la cuptor